Ny femårsavtale for merking på Orkla Foods Stranda

ACT Logimark AS er stolt leverandør til Orkla Foods Norge AS avd Stranda i 5 nye år! Fabrikksjef Svein Urke og daglig leder Morten Mathiesen signerte i sommer en ny PPC avtale.

Svein Urke, Fabrikksjef Orkla (til høyre) og Morten Mathiesen gleder seg til 5 nye år med samarbeid.

Orkla Foods Norge AS avd Stranda valgte 5 nye år med ACT Logimark AS som leverandør av løsninger for merking og sporing! Avtalen er en forlengelse av avtalen som ble inngått juni 2011. Vi er stolte og takknemlige for at samarbeidet fortsetter, 12 år etter oppstarten.

LogiFlow sørger for riktig merking i alle ledd
Avtalen omfatter leveranser av maskiner for merking av F-pak, D-pak og T-pak. Her benyttes Linx blekkstråleskrivere for merking på hver enkelt pizza, mens D-pak og T-pak etiketteres med maskiner fra Weber.

Alt utstyr er koplet opp mot SAP igjennom ACT Logimarks software LogiFlow som sikrer at alle produkter merkes med rett informasjon, i henhold til GS1 Norway.

Sikrer stabil produksjon av Norges «nasjonalpizza»!
Daglig leder Morten Mathiesen bekrefter at dette er en viktig avtale for ACT Logimark som totalleverandør av denne typen løsninger. Vi har valgt å installere siste generasjon Linx blekkstråleskriver for merking på F-pak. Dette er driftssikre maskiner som via PrinterNet gjør oss i stand til å serve og overvåke status fra vårt servicesenter på Jessheim. D-pak og T-pak merkes med etiketter for å sikre stabil og god merking ved alle linjer. Linjene er satt opp på en slik måte at det er redundans i alle posisjoner for sikre stabil produksjon av Norges «nasjonalpizza».

Erfaring viser at avtalen med regulert preventiv service gjør at det svært sjelden oppstår akutte utfordringer.

Svein Urke, fabrikksjef Orkla Foods Norge avd. Stranda

Fabrikksjef Svein Urke hos Orkla Foods bekrefter at erfaringen fra de siste 12 årene var avgjørende når ny avtale skulle vurderes. Vår erfaring er at en slik avtale som dekker hardware, software, service og forbruksartikler gir forutsigbare kostnader og problemfri drift. Erfaring viser at avtalen med regulert preventiv service gjør at det svært sjelden oppstår akutte utfordringer. Vi opplever at ACT Logimark som leverandør er opptatt av at våre produksjonslinjer går, og det er viktig for oss!


Ønsker du å snakke med oss om merkeløsninger for din bedrift?


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0