Denne nettsiden fungerer best i Chrome, Firefox og Edge.

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for ACT Logimark AS sine nettsteder. ACT Logimark AS (org. no. 959 569 452) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: Logiflow.net, act-shop.se, actshop.se, act-shop.no, actshop.no, actshop.dk, act-shop.dk, act-logimark.no, act-gruppen.com, act-gruppen.dk, act-logimark.dk, act-gruppen.no, fraktetiketter.no, fraktetikett.no, fraktetikett.com, fraktetiketter.com, logiflow.se, logilabel.se, logiflow.no, logilabel.no
Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av ACT Logimark AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
ACT Logimark samler ikke inn og lagrer personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger av privat karakter.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av våre nettsider (herunder også undersider), nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
ACT Logimark AS samler inn opplysninger gjennom direkte og personlig kontakt (mottak av visittkort og kontaktinformasjon), skjemaer fra vårt CRM-system, kontaktinformasjon vi finner på nettsiden til arbeidsgiver, og ved utfylling av skjema på act-gruppen.com, act-logimark.no, act-shop.no.
Ved utfylling av skjema, er det frivillig å oppgi informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til service og/eller tjenester.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema for å laste ned våre brosjyrer fra våre nettsider
– Kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider (se første avsnitt)
– Påmelding til seminar, kurs og messer
– Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post
– Henvendelse på våre nettside-chatter (se første avsnitt)

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne sende relevant informasjon om våre produkter og tjenester
– For å kunne kontakte deg hvis seminar eller kurs blir avlyst
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet på måter nevnt i tredje avsnitt, lagres i vårt CRM- og økonomisystem som brukes til salgsoppfølging og markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysninger kan deles med tredjepart hvis det er hensiktsmessig i forbindelse med leveranse av produkter eller tjenester (dersom tredjepart samarbeider med ACT Logimark AS på leveransen).

ACT Logimark AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter, men kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden, analyseverktøy for nettrafikk, chat-funksjon og kundeundersøkelser. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av ACT Logimark AS.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. ACT Logimark AS bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Søk
ACT Logimark AS lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter på våre nettsteder i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser
www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Rettigheter
Som registrert i vårt CRM- og/eller økonomisystem, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg, og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Når behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at ACT Logimark AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Kontaktinformasjon
Telefon 63 94 61 00
info.no@act-gruppen.com
ACT Logimark AS, Henrik Bulls veg 48, 2069 Jessheim.