Meieri og drikkevareprodusenter

ACT Logimark tilbyr et fullstendig utvalg av merkemaskiner tilpasset bryggerier og andre drikkevareprodusenters krav, slik som merking på våte flasker uten å gå på kompromiss med linjehastighet, så vel som merking på aluminiumsbokser, PET-flasker, etiketter med mer.

Enten du merker holdbarhetsdato eller produksjonsdato, sporingskoder eller merkevarebeskyttende koder (med UV-blekk, for eksempel) på flasker, flaskekorker, kartonger, drikkebokser eller plast, så vil våre maskiner og løsninger møte dine spesifikke behov.

Enkel betjening og fleksibel merking

Linx blekkstråleskriver er svært enkel å betjene. Du kan designe betjeningspanelet slik at de oftest brukte funksjonene er lett tilgjengelig for operatørene. Du kan også sette opp relativt omfangsrik merking slik du ønsker den, med den informasjonen du ønsker å gi forbrukeren.

Pålitelig merking selv i krevende miljøer

 • Blekkstråleskriverne i Linx 8900-serien og laserne i Linx CSL-serien, leveres i rustfritt stål med IP55 som standard. Dette beskytter mot inntrenging av vann.
 • Med en av våre blekkstråleskrivere fra Linx får du en CIJ med svært langt serviceintervall (opp til to år). De krever minimalt med rengjøring (selvrensende skrivehode), noe som passer veldig bra for alle som kjører mange skift.

Maksimer produktiviteten din

 • Med vår høyhastighetslaser, merker du opp til 7.000 flasker pr time. Les mer.
 • Skriv både holdbarhetsdato og batchnummer på boksene dine med blekkstråleskriver
 • Spar tid operatøren eller du selv bruker på å følge med og passe på merkemaskinene dere har. Med Linx PrinterNet har du tilgang til maskinene uansett hvor du befinner deg, og ACT Servicesenter kan også koble seg på for remote service og support.

Merking med UV-blekk

Noen ganger får vi forespørsler om «usynlig» merking. Det kan være forskjellige grunnen til at man ønsker dette, og vi tilbyr det. Med vårt UV-blekk, skriver du koder eller informasjon som kun er lesbar under en UV-lampe.


Utstyr som er nevnt:

Få tilsendt praktisk informasjon om hva GS1 Digital Link er, og hvilke fordeler det kan gi både produsenten og butikk/distribusjonsleddet. Det har ikke minst en svært positiv effekt på reduksjon av svinn.

.

.

Kontakt oss hvis du ønsker konkrete råd om, eller tilbud på, merkeløsninger:


  Shopping cart0
  Du har ikke bestilt noe ennå!
  0