Etiketter

Vi har egen produksjon av etiketter (Flexo) og vi samarbeider med produsenter av spesial etiketter og tags i hele Europa for løse alle oppgaver innen alle bruksområder. Dette gjør at vi har mange muligheter til å finne den rette løsningen for din bedrift. Vi har lang erfaring, og kan tilby en rekke forskjellige typer av fortrykte etiketter. Trenger du hjelp til å finne hva slags etikett du trenger? Ta kontakt med Espen Øverbø.

Her følger en oversikt over forskjellige etiketttyper.

Spesialetiketter – robuste og tilpasset alle miljø

Flersidige etiketter

Booklets/ Fold out- etiketter

Fortrykte etiketter

Fortrykte etiketter / Booklets/ Fold out- etiketter / Flersidige etiketter / Spesialetiketter – robuste og tilpasset alle miljø

Digital produksjon av etiketter gjør det mulig bl.a. å produsere etiketter raskt og i varierende volum/antall. Digital produserte etiketter inngår i vårt leveringsprogram.

Printe selv

Mange av våre kunder ønsker selv å produsere/skrive ut etiketter etter sine behov. Dette kan være alt fra et par enkle etiketter og oppover til flere tusen.For denne type etikettutskrifter leverer vi Afinia og Primera fullfarge etikettprintere. Dette er etikettprintere vi lagerfører sammen med etiketter i mange kvaliteter og i mange format sammen med forbruksmateriell som blekk og toner.

Last ned

Kan kontaktes på e-post
Kan kontaktes på telefon
Jeg har lest og godkjent Personvernreglene*