Profesjonelle produktetiketter på 1-2-3

Du er et kort steg unna å selge produktet ditt med en flott og profesjonell produktetikett. Det er to veier til målet; print selv eller bestill ferdigtrykte.

Print selv

Vi leverer digitale fullfarge etikettprintere som gjør det mulig å skrive ut små, mellomstore og store serier produktetiketter, raskt og rimelig. Disse printere leveres komplett med programvare og danner grunnlaget for bedriftens eget hustrykkeri for etiketter. Våre fullfarge etikett printere leveres i flere størrelser og lagerføres sammen med etiketter i mange størrelser og i forskjellige kvaliteter. ACT tilbyr fullfarge etikettprintere tilpasset små til mellomstore volum. Om du har behov for 10 eller 2000 etiketter, så har vi den etikettprinteren du trenger.

Et utvalg av relevante produkter, vi tilbyr flere printere, etiketter og forbruksvarer i act-shop

Bestill ferdigtrykte etiketter

Mange bedrifter foretrekker å kjøpe ferdigtrykte etiketter. De ønsker å forkusere på sitt produkt, og/eller de har så store volum at de ikke ser det hensiktsmessig å printe selv. For denne gruppen, tilbyr vi spesialproduserte og ferdigtrykkede etiketter i alle formater, materialer, størrelser og antall. Små volum kjøres på ACT Print-shops digitale maskiner, mens større volum går i tradisjonell flexotrykk. Dersom du ønsker å bestille trykking av etiketter i store og/eller små volum, kontakt ACT Print-shop.

Ønsker du en testprint av etiketten din?

Har du et design klart, men er usikker på om det blir slik du har sett for deg på trykk? På ACT Print-shop kan du laste opp filen din, så printer vi tre testetiketter til deg, slik at du kan se hvordan designet fungerer. Merk at vi ikke kan konturskjære etiketter i dette antallet.


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0