Dynamisk informasjon i strekkoden

Dynamiske  strekkoder er en ny og spennende mulighet for produsenter, markedsførere, logistikkfolk og forbrukere, særlig innenfor næringsmiddel.

-> Se opptak fra vårt og GS1 sitt webinar om temaet lenger ned på siden <-

Ny merking åpner for ubegrenset informasjonsdeling på enkeltprodukter. Fordelene er mange, da nye strekkoder kan inneholde langt mer informasjon om produktet enn en lineær strekkode kan i dag. Avhengig av valg av kode, vil produsentene, leverandørene og dagligvarekjedene få en ny mulighet til å lenke og dele mye mer relevant informasjon om hvor produktet er laget, hvem som har laget det, ingredienser og allergener, produktets karbonavtrykk, tilbud, matoppskrifter, nettsider, konkurranser og mye annet.

Nye standarder vil komme

ACT Logimark samarbeider med GS1 Norway, Matvett, prosessindustrien og de største aktørene i dagligvarebransjen for å utarbeide gode standardiserte løsninger for dynamisk merking av F-pak. Man ser store fordeler for alle ledd, miljø og økonomi.

Få tilsendt praktisk informasjon om hva GS1 Digital Link er, og hvilke fordeler det kan gi både produsenten og butikk/distribusjonsleddet. Det har ikke minst en svært positiv effekt på reduksjon av svinn.

.

.

Fordeler med dynamisk informasjon i strekkoden:

 • Bidrar til å redusere matsvinn
 • Gir deg enorme muligheter mtå å dele informasjon med forbruker (URL, krav fra myndigheter, forbrukerkontakt etc.)
 • Bedrer matsikkerheten (kirurgisk tilbaketrekking/-kalling, varen stoppes i kassen)
 • Forhindre forfalskninger
 • Øker lagernøyaktighet og forenkler rutinene i butikken
 • Gir nye muligheter for verdiøkende forbrukerinformasjon (eks. sporbarhet, opprinnelse, ingredienser, oppskrifter osv)

Velg mellom disse strekkodene:

GS1 DATABAR

QR-KODE

DATAMATRIX

Leverer du til dagligvarebransjen?

Dagligvarebransjen har utarbeidet en egen standard, STAND005, denne lære mer inngående om på Stand.no (Standardiseringsutvalget for norsk dagligvarebransje).

Ønsker du mer informasjon om standard for merking?
F-pak, D-pak og T-pak er begreper vi i ACT Logimark stadig benytter. Samtidig er vi godt kjent med informasjonsbærere som for eksempel strekkoder, 2D-koder og RFID. Vi har i tillegg stor forståelse for at mange av våre kunder og samarbeidspartnere synes det er mye informasjon å forholde seg til. Det er ikke alltid like lett å vite hva som kreves av merking for en produksjonsbedrift. C-en i ACT står for Consulting, så vi hjelper gjerne din bedrift med å få på plass riktig standard. ACT Logimark er hovedpartner i GS1 Smart Centre.

Noen fordeler med dynamisk informasjon i strekkoden:

REDUSERT MATSVINN

FORNØYDE FORBRUKERE

SPARTE KOSTNADER


  Shopping cart0
  Du har ikke bestilt noe ennå!
  0