RFID-løsninger

En økende del av våre leveranser og installasjoner, omfatter utstyr og løsninger hvor strekkoden og/eller RFID-taggen benyttes som informasjonsbærer. Som hovedpartner av GS1, som har tatt frem standarder for strekkode- og RFID-løsninger, leverer vi standardiserte og skreddersydde løsninger til alle bransjer.

Zebra – en sterk samarbeidspartner

Zebra Technologies er en av de største aktører innen utvikling og produksjon av etikettprintere, utstyr og løsninger for strekkode- og RFID-løsninger. Vi er autorisert distributør av Zebra-produkter som utgjør en viktig del av vårt leveringsprogram. Med Zebra som partner har vi en solid, profesjonell og varig leverandør i ryggen.

RFID løsninger og utstyr for alle bransjer

Vårt leveringsprogram omfatter RFID-printere, RFID-lesere, antenner/lesere, RFID-etiketter, RFID-tags, aktive og passive RFID-brikker, og vår egen programvare, LogiFlow. Vi har fokus på bruken av RFID-teknologi gjennom hele verdikjeden, og presenterer her noen av våre leveranser.

Vi leverer utstyr og løsninger for alle bransjer inklusive helsesektoren, laboratorier og offentlig sektor. Våre løsninger kan være enkle og standardiserte eller «skreddersydd» for oppgaven i din bedrift. Vi leverer RFID-etiketter, -tags og -brikker til alle bruksområder.

Trygghet og garanti

Som total leverandør av maskiner og systemløsninger leveres alle våre installasjoner med ACT Funksjonsgaranti. Denne garantien står som sikkerhet for at leveransen tilfredsstiller avtalte funksjoner. Bak våre leveranser står et teknisk team bestående av skolerte ingeniører, teknikere og systemutviklere.
ACT Logimark har hatt de samme eierne siden etableringen i 1990 som er aktive i bedriften, og vi har etablert samarbeid med noen av de største og mest kjente produsenter i verden!

Vår mangeårige aktivitet, vår kompetanse og våre dyktige medarbeidere står som sikkerhet for et trygt kjøp.

Vårt mål er å kontinuerlig utvide produktspekteret tilgjengelig i vår nettbutikk.
Har du behov vi ikke dekker eller om du har andre spørsmål, kontakt oss på chatten eller kontakt@act-gruppen.com

Noen av våre RFID-leveranser:


SCANFLEX
HEY’DI
BEWI
MADSHUS

SPORVEIEN
WONDERLAND
MAGNORVINDUET
WILHELMSEN

Kontakt oss


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0