Maskiners livsløpskostnad

Er budsjettet for stramt?

Uansett hva du arbeider med, og bedriften din produserer, er det ikke til å komme utenom det faktum at nesten alt øker i pris. Energi, råvarer, arbeidskraft, listen er uendelig. Derfor er det så viktig at du i disse tider ikke får en stygg overraskelse når du først har kjøpt en ny merkemaskin.

Det er her maskinens livsløpskostnad (TCO) kommer inn: du vil ikke at en merkemaskin med lav investeringskostnad, etter litt tid skal avsløre høye skjulte og ekstra kostnader.

Ikke gå i «pålydende-fella»

La oss ta et bilkjøp som eksempel. Du vet at når du kjører fra forhandleren, er ikke alle bilkostnadene dine betalt. Du vet at bilkjøpet innebærer ekstra kostnader som drivstoff eller strøm, veiavgift, service, for ikke å glemme uventede havarier, dekk, forsikring og veihjelp. Disse kostnadene legger du antagelig også inn i regnestykket før du velger hvilken bil du skal kjøpe.

Det samme gjelder industrielle merkemaskiner. Du må ikke bare se på prisen pr. maskin, for det kommer også andre kostnader. Så hvordan kan du beregne TCO i løpet av en skrivers levetid for å få best mulig verdi? Med våre TCO-kalkulatorer, kan vi vise deg TCO-kostnadene for de aktuelle blekkstråleskriverne (CIJ), folieskriverne (TTO) og laserne. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss ​​og vi vil gi deg grunnlaget du trenger for å kunne ta det beste valget.

Selvhjulpen eller avhengig av leverandørens serviceteknikere?

La oss se på noen av måtene du kan spare kostnader på når du kjøper en ny merkemaskin. Hvis du tenker på en blekkstråleskriver (CIJ), så skaff deg oversikt over følgende:

 • Hvor langt er serviceintervallet på maskinen?
 • Kan du utføre service selv, eller må du bestille tekniker fra leverandøren?
 • Er brukergrensesnittet intuitivt?
 • Hvor mye opplæring vil være nødvendig?
 • Er maskinen satt opp på en logisk måte for å minimere menneskelige feil og holde kostnadene knyttet til omstilling på et minimum?

Forbruksvarer

Ikke glem forbruksvarer. Til våre Linx blekkstråleskrivere, støtter det hurtigtørkende 3103-blekket 80 % av alle applikasjoner ACT Logimark har installert, og dermed langt de fleste merkebehov uavhengig av materiale. Dette forenkler lagerhold og bestilling for deg. I tillegg sikrer den innovative opp-ned flaskedesignen at du bruker hver dråpe.

Lasere, derimot, bruker ikke blekk eller solvent. Det robuste designet og laserrørets lange levetid, sikrer effektivitet samtidig som kostnadene holdes nede. Hvis du arbeider i en fabrikk med høy produksjonshastighet, eller har en merkemaskin som bruker store mengder blekk, kan dette være et utmerket alternativ for deg.

Andre teknologier som gir kostnadsbesparende fordeler:

Mulighet for remote service?

Og ikke glem, det er viktig i dag å ha tilgang til remote service fra din leverandørs serviceteknikere. Det er også ideelt om du får mulighet til å motta varsler på forhånd når nivået for blekk og/eller solvent nærmerer seg tomt, eller at skrivehodet trenger rengjøring. Alt dette er mulig med Linx PrinterNet som sparer deg for tid og penger, og viktigst av alt, holder produksjonslinjen i gang og budsjettet ditt på rett spor!


Kontakt oss hvis du ønsker hjelp til å velge en merkemaskin som passer deres behov:


  Shopping cart0
  Du har ikke bestilt noe ennå!
  0