Blekkstråleskriveren kan gjøre mer enn bare å skrive en dato!

På Bamsrudlåven ved Mysen, produseres det mengder av deilig iskrem hver uke. Dette er suksesshistorien om den lille lokale produsenten som vokser seg ut av sitt eget distrikt.

Økt etterspørsel krever bedre merkeløsning
Bamsrudlåven Gårdsis startet med å levere til storhusholdning, men etter at de vant priser for sitt konsept og design/grafiske profil, merket de at interessen for produktet deres vokste. De kom raskt inn på Norgesgruppens leverandørliste, og opplever svært god respons ute hos kjøpmennene. Foreløpig er det isspisere i Oslofjordområdet og Bergen som kan nyte et beger Gårdsis, men hvem vet hvor bred distribusjonen blir etter hvert!

I takt med økt etterspørsel, har Gårdsis sett behov for automatisert merking, og valgte en Linx 5900 blekkstråleskriver fra ACT Logimark. Dette er en god og driftssikker blekkstråleskriver som tåler godt å stå i dette miljøet. Jens Klufterud, som produserer isen og opererer blekkstråleskriveren, synes at Linx 5900 er en enkel og brukervennlig maskin, og det er en rimelig investering sammenlignet med mange andre på markedet.

Lokalmat og sporbarhet har en verdi

I tillegg til å merke best-før-dato på begrene, tar Bamsrudlåven Gårdsis med seg lokalmatverdien; nemlig kunnskap om hvor råvarene kommer fra – viten om hvor kua som ga melken har beitet. Informasjonen ligger i det overordnede systemet, og sendes til skriveren sammen med dato.

Det er ikke vanskelig, snakk med en oss i ACT, så skal vi hjelpe deg med å vurdere hvilke muligheter du har.

HØYRE: GårdsIs-begere som merkes med Linx blekkstråleskriver.

OVER: I tillegg til best-før-dato, skriver blekkstråleskriveren hvor råvarene til GårdsIs kommer fra. Informasjonen ligger i det overordnede systemet, og sendes til skriveren sammen med dato.

Eggene som brukes i isen, kommer kun fra egne høner på Bamsrudlåven. ACTs utsendte melder om at de frittgående hønene så ut til å ha det riktig godt.

Bamsrudlåven Gårdsis er en familiebedrift, som i hovedsak drives av søsknene Elin og Jens Klufterud. Eldstesøster, Ida Klufterud, drifter eggproduksjonen, mens foreldrene Rune og Eva, driver selskapslokalet Bamsrudlåven. Du kan lese mer om Gårdsis her.


PRODUKTER I DENNE KATEGORIEN


Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0