Åpent hus med seminar 27. september!

Hold av dagen, for vi inviterer til åpent hus krydret med minimesse og spennende foredrag om blant annet kunstig intelligens!

For tre og et halvt år siden flyttet vi i ACT inn i nye og flotte lokaler, og vi gledet oss til å invitere til åpent hus med sommerfest påfølgende vår.
Det ble med drømmen, mars 2020 kom, og alle planer ble utsatt. Nå er ventetiden over, og vi gleder oss mer enn noen gang til å invitere alle våre kontakter til våre lokaler på Jessheim!

Vårt mål med å arrangere åpent hus, er å skape en arena der våre kunder kan samles med oss og våre leverandører for å utveksle idéer, erfaringer og å lære noe nytt. Flere av våre leverandører vil stille med sine nyheter, og du vil få rikelig anledning til å snakke vårt dedikerte team, som er klare til å dele sin kunnskap og erfaring innen industriell merking.

Vi byr på flere inspirerende foredrag, blant annet av Sintef og GS1 Norway (les mer under), fullstendig program vil slippes i drypp utover sommeren.

Tid: Onsdag 27. september, kl 09-14 (frokost mellom 09-0930)

Sted: ACT Logimark AS, Industrivegen 9, 2069 Jessheim


Seminaret er gratis og med bindende påmelding av hensyn til planlegging av mat. Bedrifter med påmeldte som ikke møter opp, vil faktureres kr. 200,- pr. pers.


Årets kanskje mest spennende fagseminar om kunstig intelligens (KI) for produserende industri!

Seminarprogrammet på åpent hus er nøye satt sammen for å gi deg innsikt i utviklingen innen kunstig intelligens, og hvordan KI kan transformere industrien.

Sintef, om kunstig intelligens i industrien

Sintef, en av Norges ledende forskningsorganisasjoner, vil presentere det siste innen KI-teknologi og inspirere til anvendelse i produserende industri. De vil dykke ned i maskinlæring, datasynsteknologi og automatisering som kan forbedre produksjonsprosesser. Gjennom deres foredrag vil du få en dypere forståelse av hvordan KI kan øke effektiviteten, redusere klimapåvirkningen og bekjempe svinn i industrien.

I tillegg vil GS1 Norway, som er landets ledende standardiseringsorganisasjon, dele innsikt om GS1 Digital Link, den nye standarden som muliggjør enhetlig identifikasjon og kobling av produkter og data på tvers av hele verdikjeden. Med deres foredrag vil du lære hvordan GS1 Digital Link forbedre sporbarheten, effektiviteten og nøyaktigheten i logistikk og distribusjon.

Dette fagseminaret er en unik mulighet til å oppdatere deg på de nyeste trendene og løsningene innen kunstig intelligens for produserende industri. Våre foredragsholdere vil gi deg praktiske eksempler, case-studier og diskusjoner som vil hjelpe deg med å utnytte potensialet til KI i din egen virksomhet.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til dette fagseminaret om kunstig intelligens for produserende industri og til å dele kunnskap og erfaringer som vil inspirere deg til å ta skrittet inn i en mer effektiv, bærekraftig og innovativ fremtid.


Minimesse med nyheter og smarte løsninger

Vi i ACT Logimark er svært stolte av våre leverandører, som hver og én er de blant de ledende i verden på sine områder. Vi har lange relasjoner og sterke bånd, noe som gjør at vi i ACT kjenner maskinene svært godt.

Leverandørene vil på minimessen presentere sitt utstyr direkte til besøkende, og du som besøkende kan få svar på spørsmål.


Seminaret er gratis og med bindende påmelding av hensyn til planlegging av mat. Bedrifter med påmeldte som ikke møter opp, vil faktureres kr. 200,- pr. pers.


Seminarprogrammet er satt sammen for å gi deg innsikt i den nyeste utviklingen innen kunstig intelligens, og hvordan KI kan forandre industrien.

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0