Merking for ekstruderte produkter

Våre Linx blekkstråle- og laserskrivere ordner presis merking på alle typer produkter på alle typer materialkvaliteter. Merkingen kan bestå av blant annet dato, batch, lengdeangivelse, vekt, pris, symboler, strekkode eller QR kode.

Merking av ekstruderte produkter er utfordrende. Det er ingen enkel måte å stoppe produksjonslinjen på hvis det er tekniske problemer uten at det fører til konsekvenser som kostbart avfall. Legg til de tøffe driftsmiljøene, med mulig varme og støv, og oppgaven med å minimere nedetid er enda mer presserende. Alle ledd i produksjons- og/eller pakkelinjen må fungere optimalt.

Vi vet at du trenger en robust, pålitelig merkemaskin som er spesielt egnet for disse utfordringene. Vår leverandør Linx har opparbeidet seg over 35 års erfaring med å levere pålitelig merking gjennom utviklingen av sine tøffe maskiner. Du kan være trygg på at hvis du bruker en Linx-laser for permanent merking, eller en blekkstråleskriver sammen med riktig blekk, vil du møte kravene du står overfor internt og eksternt.

Komplett utskriftsløsning

Våre blekkstråleskrivere er robuste nok for oppgaven: med IP-klassifiseringer opp til IP65, kan våre skrivere operere i høye temperaturer og støvete miljøer. Linx-skrivere leverer utmerket utskriftskvalitet og det brede utvalget av blekk gir eksepsjonell vedheft, selv ved høye produksjonshastigheter.

Fleksible løsninger

Våre Linx merkemaskiner kan enten monteres fast, eller leveres med et oppsett som gjør at du kan flytte maskinen slik at det til en hver tid passer til linjen og produktet som produseres. Du får tydelig og konsistent merking på en lang rekke materialer.

Utstyr som er nevnt i artikkelen:


Kontakt oss for å se mer på hvilke merkeløsninger som passer til din bedrift:


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0