Har du den beste partneren med tanke på effektivitet?

Hva er effektivitet?

Vi i ACT Logimark tror at det er dette: å utnytte dine ressurser (utstyr, råvarer, tid, energi og ansatte) på en måte som sikrer god produktivitet. For å si det på en annen måte; å få mest mulig ut av det du har, uten å måtte bruke mer penger.

Hvorfor fokusere på effektivitet?

Når man opplever pressede budsjetter, høyere strømpriser, at å rekruttere og beholde ansatte er en evig oppgave, mens man skal levere på høyeste nivå, er det helt avgjørende å oppnå maksimal effektivitet. Uavhengig av hva du produserer, vil forbedret effektivitet utgjøre en forskjell for bunnlinjen, og vi i ACT Logimark vil gjerne vise deg fordelene med våre Linx merkemaskiner (blekkstråleskrivere og lasere).

I ACT deler vi effektivitet inn i tre hoveddeler, som vi møter med våre maskiner og tjenester:

Tilgjengelighet

Vår prioritet er å bidra til at dine merkemaskiner er online og fullt operative til de tider du trenger det.

Remote monitorering med PrinterNet™ gir deg et 360o overblikk på statusen til din(e) Linx blekkstråleskrivere. Selv når du ikke står ved produksjonslinjen. Dette gir forbedret oppetid og høyere produktivitet:

 • Du får og kan reagere på informasjon og varsler tidlig, slik at du unngår unødvendige stopp og nedetid.
 • Du kan diagnostisere og få kjappe løsningsforslag, som regel uten å måtte kontakte eller få besøk av en servicetekniker.
 • Du kan holde øye med dine KPIer i sanntid, slik at produksjonsplaner kan revideres og oppdateres umiddelbart.

Våre pålitelige og robuste blekkstråleskrivere reduserer nedetid. Raskt og enkelt oppsett ved start, og like raske og enkle omstillinger ved produksjonsslutt. Dette bidrar til å holde linjene i gang.

Produksjonstakt

Vårt mål er at våre merkemaskiner skal optimalisere din produksjonshastighet og produktivitet. Vi kan oppnå høyere produksjonstakt på grunn av en innovativ merketeknologi som ikke går på bekostning av kvaliteten:

 • Bransjeledende forseglet skrivehode som holder seg rent lenger.
 • Sylskarp og presis lasermerking selv i svært høye hastigheter
 • PrinterNet™ remote tilkobling for å monitorere antall merkinger og beregne produksjonsslutt (og omstilling).

Korrekt merking

Ved å sikre topp kvalitet fra start, vil færre produkter kasseres eller remerkes. Dette sparer deg for unødige kostnader og stopp.

Alle faktorer jobber sammen for høy kvalitet; fra enkelt betjeningspanel til intuitiv maskinsoftware, møter vi behovet for å redusere menneskelige feil og senke omstillingstiden.

Hvorfor er ACT Logimark en god partner for effektiv merking?

ACT Logimark tilbyr høykvalitetsmaskiner fra Linx Printing Technologies. Linx har utviklet sine merkemaskiner med sluttbrukers effektivitet og hverdag for øyet i alle år. Linx merkemaskiner er ledende i markedet, de skriver stabilt år etter år, og med PrinterNet har man en imponerende mulighet for oversikt og enkle feilrettinger. Du kan varsles om problemer i forkant, noe som gir deg god tid til å løse dem uten lange stopp i produksjonen.


Kontakt oss hvis du ønsker å se på gode merkeløsninger for din produksjon:


  Shopping cart0
  Du har ikke bestilt noe ennå!
  0