ACT Gruppen merker Cocio Chokolademælk

Cocio er en av verdens mest kjente produsenter av sjokolademelk og ACT Logimark Danmark har levert merkemaskinene deres. Cocios tekniske sjef forteller her historien om ACT Gruppen og Cocios felles samarbeid.

 

«Da Cocio i 2007 skulle investere i nytt printerutstyr, hadde vi gjort oss noen erfaringer fra tidligere. Blant annet hadde vi mye 

forskjellig utstyr, noe som gjorde at vi måtte forholde oss til flere forskjellige leverandører på vedlikehold og service. Kostnadene på vedlikehold var stigende og vi hadde store lagre med reservedeler, blekk og solvent. Under produksjon var «oppetid» for utstyret dalende og noen av maskinene var utslitt», sier Cocios tekniske sjef, Bo Boesen. Krav til nytt utstyr var: driftsikkerhet og brukervennlighet for Cocios operatører i produksjonen. Samtidig skulle vedlikeholdskostnadene ned, samt forbruk av blekk og solvent reduseres. «Vi så en annonse hvor ACT Gruppen kjørte en kampanje hvor man for en periode kunne prøve en Linxmaskin gratis. Det kunne jo ikke gjøre noen skade», sier Boesen. Forventningene til Linxprinterne ble fullt innfridd, og Cocio kjøpte maskiner som ble implemetert 2007/2008.

 

 

I 2009 ble det kjøpt inn ytterligere Linxprintere i forbindelse med med implementering av nytt

«Oppgaven ble gitt til ACT Gruppen, som implementerte en in-line linjeløsning hvor det er montert Linxprintere som skriver to koder, uten å separere eller endre kjøremønster på boksene. Dette har gitt oss en løsning med høy driftssikkerhet og høy printkvalitet på vår bokslinje, utstyr til merking av bokser på en bokslinje. Oppgaven gikk ut på å merke Cocios bokser mens de var tomme og kjørte i tett rekke.», forklarer Cocios tekniske sjef. I 2010/2011 ønsket Cocio å integrere alle merkemaskinene slik at de ble tilkoblet nettverk og styrt i en database med varenummer og ordrekoder. ACT Gruppen påtok seg oppgaven og implementerte en løsning med touchskjermer.

«Cocio har nå fått et velfungerende system til alles tilfredshet, sier han.- I dag har vi flere Linxmaskiner til rådighet. Disse har innfridd våre forventniger med hensyn til stor driftsikkerhet. De er også lette å betjene av våre operatører i produksjonen. Jeg kan kun anbefale disse maskinene til andre som skal ha nytt printerutstyr», avslutter en tilfreds Bo Boesen.

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0