Denne nettsiden fungerer best i Chrome, Firefox og Edge.

Om ACT Gruppen

ACT Logimark AS inngår i ACT Gruppen, som ble etablert av ingeniør Kjell Erik Mathiesen i 1990. ACT Gruppen arbeider i hele Skandinavia. ACT er forkortelse for Akershus Consulting og Trading (selskapets opprinnelige navn). I dette ligger det at selskapet tar konsultative oppdrag i tillegg til å levere produkter og løsninger. Logimark er en sammensatt for av våre viktigste virkeområder; logi for logistikkløsninger og mark for merkeløsninger.

ACTs forretningsidé, er å være totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til alle bransjer.

Ledelse

ACT Logimark AS inngår i ACT Gruppen, som ble etablert av ingeniør Kjell Erik Mathiesen i 1990. ACT Gruppen arbeider i hele Skandinavia. ACT er forkortelse for Akershus Consulting og Trading (selskapets opprinnelige navn). I dette ligger det at selskapet tar konsultative oppdrag i tillegg til å levere produkter og løsninger.

Konsernsjef

Kjell Erik Mathiesen

ACTs daglig leder Morten Mathiesen

Daglig leder

Morten Mathiesen

ACT Logimarks økonomisjef Gøran Habberstad.

Økonomisjef

Gøran Habberstad

Salgs- og markedsdirektør

Lars Joramo

ACTs salgssjef Espen Øverbø

Salgssjef

Espen Øverbø

Marketingsjef

Anne Tove Håveødegård

ACT Logimarks daglig leder, Jasmin. God kompetanse på merking og etikettering.

Daglig leder ACT Logimark Danmark A/S

Jasmin Halilovic

act-53

Erfaring og kompetanse

ACT Logimark har et bredt leveringsprogram og en organisasjon bestående av erfarne ingeniører og teknikere innen blant annet elektronikk, mekanikk, pneumatikk og software. De ansatte gjennomgår årlig etterutdanning og opplæring i ny og relevant teknologi.
act-52

Innovasjon

Innovative Solutions har vært selskapets slagord siden starten, og bekrefter selskapets vilje og evne til alltid å kunne levere siste generasjon utstyr og løsninger. I de senere år har selskapet investert vesentlig innen software, og er en ledende leverandør av blant annet løsninger som bygger på bruk av RFID-teknologi, ofte i samspill med for eksempel strekkodeløsninger og GPS-teknologi.

act-51

Kunder i alle bransjer

ACT Logimark har kunder innen alle bransjer, og er leverandør til noen av de største produksjons- og handelsbedrifter i Skandinavia. ACT Logimark bygger sin eksistens på å levere kvalitetsløsninger til avtalt tid, til konkurransedyktige priser. Noen av våre kunder har fulgt oss siden vi leverte våre første merkemaskiner i 1990 – og vi takker for den lojalitet som vises oss.

Her er noen av selskapene ACT Gruppen representerer:

Vi gjør oppmerksom på at enkelte agenturer ikke føres i hele Skandinavia. Se det enkelte lands produktoversikt for å se hvilke produkter vi kan tilby. 

ACT Logimark er medlem av relevante bransjeorganisasjoner og er hovedpartner i GS1 Smart Senter.