Verdens minste laser for merking?

ACT Logimark er i år inne i sitt 30 år som leverandør av industrielle merkemaskiner til bedrifter i Skandinavia, og styrker sin posisjon innen fagfeltet industrielle merkelasere.

FOBA Titus™ fiberlaser er utviklet og produseres av tyske FOBA, som har produsert lasere for merking i over 50 år. Selskapet er blant de ledende i verden, og eies av amerikanske Danaher, det samme selskapet som eier blant annet Linx Printing Technologies.

FOBA Titus™-modellen omtales som verdens minste og mest fleksible industrielle merkelaser å integrere. For alle som kjenner Linx CIJ blekkstråleskrivere, minner denne laserens skrivehode svært mye på skrivehodet til en Linx blekkstråleskriver, men dette er altså en laser.

Fakta om FOBA Titus™ fiberlaser:

FOBA Titus™ fiberlaser lanseres i disse dager av ACT Logimark, og kommer som et sterkt tilskudd til ACT Logimarks leveringsprogram av industrielle lasere for merking, gravering og skjæring. Bruksområdene er mange, og i noen tilfeller vil denne laseren kunne erstatte dagens blekkstråelskrivere.

• Leveres med 10 meter fiberslange fra kontroller til skrivehode
• Har lav vekt og er enkel å installere
• Har et bredt utvalg kommunikasjonsprotokoller som TCP/IP.
• Profinet, Ethernet, EtherCAT, OPC UA
• Superrask merking, inntil 2.000 tegn pr. sekund
• Enkel programmering
• Innebygget «focus finder» for korrekt fokus og sikker merking
• Leveres med skrivehode i IP65/IP69 kapsling

ACT Logimark leverer fra før blant annet CO2-lasere og fiberlasere fra britiske Linx Printing Technologies, og flatbedlasere fra østerrikske Trotec. Trotec er en av de ledende produsentene av flatbedlasere i verden, de leverer kvalitetslasere i ulike størrelser, og med tekniske detaljer som tilpasses det aktuelle bruksområdet.

ACT Logimark har i sin stab teknisk personell med kompetanse og erfaring fra installasjoner av CO2-lasere, fiberlasere og YAG-lasere samt sikkerhetsskjerming, avtrekksløsninger og programvare. Brukeropplæring inngår!

ACT Maskinutleie

Alle merkemaskiner som ACT Logimark tilbyr, også kan leies gjennom ACT Maskinutleie. Vi finner gode løsninger som forenkler anskaffelsen av det beste merkeutstyret. Kontakt oss for mer informasjon om FOBA Titus™, merkeutstyr generelt og/eller industriell software. Vi er alltid beredt til å komme på befaring for å bidra til de beste løsningene.

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0