RFID-løsninger i vekst

ACT Logimark registrerer vekst i leveranser av merke- og logistikkløsninger med digitale RFID-løsninger.

Standardisering og valg av gode samarbeidspartnere på RFID-utstyr og -komponenter, kombinert med vår egen software, LogiFlow, ligger bak våre mange leveranser forteller Morten Mathiesen, daglig leder i ACT Logimark AS.

Som hovedpartner av GS1, benytter vi hovedsakelig GS1-standarder i våre leveranser av strekkodeløsninger og RFID-baserte løsninger. Ofte benyttes både strekkoder og RFID-tags og/eller etiketter som informasjonsbærere i våre løsninger, fortsetter Mathiesen.

Som mangeårig leverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere, sørger våre løsninger for full kontroll blant annet i produksjon, lagerføring, transport og distribusjon.

Vårt samarbeid med de beste aktørene innen RFID-utstyr, gjør oss leveringsdyktige

I likhet med at vår kundebase består av bedrifter innen mange bransjer, omfatter våre RFID-løsninger også mange ulike bruksområder. I tillegg til et godt samarbeid med Zebra Technologies, har vi over tid etablert samarbeid med ulike produsenter av RFID-etiketter, -tags og -brikker.Jeg kan ikke se at vi har mottatt forespørsler vi ikke har kunnet løse,sier Mathiesen. Som en del av vårt arbeid med å informere vårt marked og våre kunder om vår kompetanse og våre leveranser av RFID-løsninger har vi nylig produsert en ny temautgave av vårt informasjonsmagasin ACT Portalen som i denne utgaven handler om våre digitale RFID-løsninger. Kontakt oss så sender vi denne digitalt eller som vanlig post.

Vi sender deg gjerne vår nye ACT Portal med fokus på RFID-løsninger.


Kontakt oss hvis du ønsker å undersøke om RFID-løsninger kan være noe for din bedrift:


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0