Nye kolleger på ACT Servicesenter

ACT Logimark AS har gjennom 2021 og første halvdel av 2022 opplevd en økende pågang av store og krevende tekniske installasjoner. Dette har ført til et behov for å styrke oss, slik at vi møter markedets etterspørsel.

Vi har jobbet hardt for å finne de riktige menneskene, og det er med glede vi kan si at vi har ansatt to svært dyktige medarbeidere på servicesenteret de siste månedene.

Thomas Smedbakken er ansatt som servicetekniker, og Tor Arne Husås er ansatt som senior prosjektleder. Begge har alle kvaliteter vi har sett etter, både faglig og menneskelig, og vi ser at de fungerer svært godt i teamet. Teknisk sjef i ACT Logimark, Stian Vangen, sier at Tor Arne og Thomas allerede bidrar til å løfte ACT Servicesenters kapasitet, og han bekrefter at kundene vil nyte godt av dette.

Skal rekruttere flere teknikere og softwareutviklere

Stian Vangen forteller at ACT Servicesenter nå er godt skodd for sommer og høst, og at han skal ha ytterligere en eller to teknikere på plass før året er omme. Det er med bakgrunn i at trenden fortsetter, det kommer en del store prosjekter i 2023, og vi har ingen grunn til å tro at dette vil endre seg. Kundene har behov for å knytte merke- og kontrolloppgavene opp til systemløsningene de har internt, og da foretrekker de ofte en leverandør som kan levere bredden i både maskiner og mellomvare. LogiFlow er et element i omtrent hver eneste installasjon, sier Vangen. Vi skal ha med oss flere på laget som har automasjon og mekanikk i blodet, hos oss er det viktig med evnen til overblikk og praktisk innsikt. Passer dette deg er det bare å kontakte oss, avslutter han.


Ny senior prosjektleder

Tor Arne kommer tidlig inn i prosjektene for å ferdigstille spesifikasjoner og avdekke eventuelle uoppdagede behov knyttet til installasjonen, slik at maskiner og software som ACT Logimark leverer, fungerer som planlagt inn i kundens produksjon eller lager. Tor Arne samarbeider med ACTs selger om å planlegge installasjon med kundens personell.

En god service kan forlenge maskinens liv!

Thomas Smedbakken har utdanning innen blant annet IKT, og har gjennom flere år arbeidet direkte med tekniske installasjoner som inkluderer software og nettverk. Thomas forteller at han takket ja til jobben som tekniker i ACT Servicesenter på grunn av at spekteret av utstyr, kunder og installasjoner er såpass variert. Han gleder seg til å lære mer om installasjoner og service på løsningene, og å bli kjent med kundene, sier han.


Kontakt ACT Servicesenter


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0