Spar tid og penger med Linx AutoFlush

Bruker dere blekkstråleskrivere? Da er du kanskje interessert i å høre at våre blekkstråleskrivere fra Linx Printing Technologies leveres med Linx AutoFlush, en automatisk rengjøringssekvens som settes i gang ved oppstart og nedstenging av blekkstråleskriveren. Dette gir deg/dere faktisk så mye som inntil 3 måneder uten manuell rengjøring.

Spar tid

Operatøren av blekkstråleskriveren kan helt enkelt starte og stoppe maskinen uten å bruke tid på å ta av/på deksel og å rengjøre skrivehodet. Dette er forenklende, og tidsbesparende, og du slipper å være bekymret for om blekkstråleskriveren er godt tatt vare på. En annen ting er at hvis man er uheldig og glemmer eller skofter unna rengjøring av et skrivehode uten autoflush, så vil man kunne risikere stans og unødig tidsbruk for å rense skrivehodet.

Spar penger

Alle våre tester viser at autoflush rengjøringssekvensens bruker langt mindre solvent enn en manuell skylling av skrivehodet gjør. Du kutter dermed i summen som går til forbruksvarer til blekkstråleskriveren. Som ved forrige punkt; er man er uheldig og glemmer å rengjøre et skrivehode uten autoflush, så vil man kunne risikere stans og unødig tidsbruk for å rense skrivehodet, i verste fall sende maskinen til service. Dette er kostnader man helst vil unngå.

Sikre god merking

Om et skrivehode ikke rengjøres skikkelig vil blekk størkne og bygge seg opp. Dette vil gå utover kvaliteten på merkingen.


Ønsker du å vite mer om Linx blekkstråleskrivere?


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0