Godex etikettprintere er nå Windows-sertifisert

Godex sin utviklingsavdeling har nylig tatt et viktig steg i retning av å kunne benytte sine printere innen alle bruksområder uten å støte på softwareutfordringer.

Godex etikettprintere kan på mange måter betraktes som en uslepen diamant. Faktum er at Godex er en av verdens største produsenter av bordprintere og industriprintere. Med sin utvikling og produksjon I Taiwan, har Godex blitt solgt i mange land, men i hovedsak som white label til andre og mer kjente leverandører av etikettprintere, det vil si at etikettprinterne selges under de aktuelle leverandørenes merkevare og modellnavn. Som en følge av dette er Godex ikke så godt kjent som andre printernavn, men faktum er at det er en svært hyppig solgt etikettprinter på verdensbasis.

Godex som eget merkenavn

For noen tid siden besluttet Godex å redusere denne typen produksjon, og markedsfører nå sine printere under eget navn: Godex, over hele verden. ACT Logimark har representert Godex i Norge og Danmark siden 2012, og har i dag levert et stort antall Godex etikettprintere til ulike bedrifter. Godex sin range av printere er stor og omfatter mange ulike varianter, standardvarianter og spesialvarianter, og deles inn i bordprintere (table top) og industriprintere (Industrial). Begge serier leveres som termo og/eller termo-transfer.

Enestående garanti

Godex bordprintere leveres med 3 års garanti mot fabrikasjonsfeil og Godex industriprintere leveres med 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Samtlige printere leveres med Godex programvare GoLabel hvor bruker skaper og lagrer ulike etiketter og kan kommuniserer/laste inn data fra eget system.

Godex etikettprintere har blitt Microsoft-sertifiserte, automatisk driver-nedlasting

Godex sin utviklingsavdeling har nylig tatt et viktig steg i retning av å kunne benytte sine printere innen alle bruksområder uten å støte på softwareutfordringer. Godex er nå kompatible i forhold til andre mer kjente printertyper, ved at alle Godex printere nå er Windows-sertifiserte.

Dette gjør det enkelt å installere en Godex-printer selv om man tidligere har benyttet et annet printerfabrikat. Dersom PCen er knyttet til internett, lastes Godex-driveren automatisk ned når PCen registrerer at en Godex-printer er koblet til. Manuell installasjon vil etter dette ikke være nødvending. Dette betyr at ekstern assistanse i forbindelse med oppkopling bortfaller. Gjennom Microsoft-update, vil eventuelle driveroppdateringer skje automatisk via nettet.

Leveranser, lagerføring og priser

ACT Logimark lagerfører Godex etikettprintere på sine lagre i Kolding (Danmark) og på Jessheim, sammen med et stort utvalg av fargebånd i ulike farger, samt alle varianter etiketter.

Se og kjøp våre Godex etikettprintere i nettbutikken:  www.act-shop.no 

ACT Logimarks øvrige nettbutikker i Skandinavia: www.act-shop.dk / www.act-shop.se

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0