ACT Servicesenter med nye krefter!

ACT Logimark følger den digitale utvikling og tilpasser kompetansen deretter!
Vi er veldig glade for å kunne ønske David Wilhelmsen (21) velkommen til ACT Logimark fra 1. september. Wilhelmsen er ansatt som servicetekniker ved ACT Servicesenter på Jessheim. Servicesenteret er en del av vår tekniske avdeling, som ledes av teknisk sjef Stian Vangen.

 

Mekanikk, automasjon og teknologiutvikling

Wilhelmsen kommer fra Fagskolen på Gjøvik, der han tok utdannelse i mekanisk automasjon. Som fundament har han fagbrev som bilmekaniker, og teknisk sjef ved ACT Servicesenter, Stian Vangen, er veldig tilfreds med å få denne miksen i kompetanse og erfaring med på laget.

Digitale løsninger krever ny kompetanse
Arbeidet som servicetekniker innenfor industriell merking, sporing og kontroll krever i dag vel så mye kompetanse innen IT-kommunikasjon og forståelse for internlogistikk og produksjonsprosesser på fabrikkene, som ren teknisk kunnskap om maskinene ACT leverer. ACTs servicetekniker deltar ofte i prosjektteam med representanter fra kunden, og i større prosjekter er det nettopp i disse teamene at den endelige løsningen meisles ut.

Dette er Wilhelmsen godt rustet til å håndtere, og han sier at han gleder seg til å arbeide mot det mangfoldet av bransjer og bedrifter innen norsk industri som ACT Logimark er så heldig å levere løsninger til år etter år.
Ikke minst gleder han seg til å ta del i utviklingen som skjer innenfor industri med tanke på teknologi og automasjon.

Utfører service over hele landet

David Wilhelmsen har base ved vårt hovedkontor på Jessheim, men utfører installasjoner, service og support over hele landet sammen med sine kolleger i ACT Servicesenter.

 

 

Shopping cart0
Du har ikke bestilt noe ennå!
0