Besøk oss på HOLDBAR 2023

Næringsmiddelbransjens viktigste møteplass for produksjon, emballering og varehåndtering!

Samfunn og forbruker stiller stadig større krav til bærekraftige og mer miljøvennlige produkter, og emballasjebransjen har vært gode på å omstille, utvikle og forske på nye løsninger. Men, vi kan alle bli enda bedre og være enda mer frempå for å finne fremtidens muligheter. Vi i ACT Logimark har fokus på å levere merke- og kontrolløsninger som er mer miljøvennlige, og/eller gir produsentene bedre forutsetninger for å tilby produkter som møter kundens og myndighetenes krav.

Grønne løsninger innen alle merketeknologier

På HOLDBAR 2023 vil du se eksempler på de mer miljøvennlige merkeløsningene vi i ACT Logimark tilbyr. Innen vårt fagområde har det tradisjonelt vært mye å gå på, og vi ønsker å være en ansvarlig leverandør og et godt alternativ for deg som ønsker å gjøre merkingen og produktet sitt mer miljøvennlig.

Andre spennende aktører på messen

HOLDBAR er en arena hvor du møter oss leverandører sammen med forskere, miljøorganisasjoner og emballasjefolk, hvor vi kan møtes, diskutere og finne inspirasjon og ideer. HOLDBAR samler hele verdikjeden under samme tak, for å skape dialog og samarbeid, selve nøkkelen for å lykkes med å nå FNs bærekraftsmål. Norges forskningsråd er også til stede, og ønsker kontakt med bedrifter og aktører i en bransje som trenger å tenke nyskapende med hensyn til gjenvinning.


Kontakt oss for å booke møte med oss på messen, så ordner vi billett til deg:


    Shopping cart0
    Du har ikke bestilt noe ennå!
    0