Afinia L801

Meget rask og driftssikker etikettprinter som passer til større antall etiketter.

KONTAKT OSS FOR PRIS

Afinia Etikettprinter modell L801 er en blekkprinter som skriver ut etiketter i høy hastighet – 305 mm pr. sekund. Den skriver ut etiketter med bredde fra 51 mm opp til 216 mm med en oppløselighet på 1600 dpi.

Afinia L801 er utstyrt med USB 2.0 og Ethernet kommunikasjonsporter og kan skrive ut fotos og grafikk samt tekster, tall og 1D og 2D strekkoder.

Afinia Etikettprinter leveres som et komplett «hustrykkeri for etiketter» inklusive programvare (Bartender) for design og lagring av etiketter til konkurransedyktig pris.

Afinia L801 fargeskriver leveres med 5 individuelle blekkpatroner i 250 ml. CMYK. Den leveres med 2 blekkpatroner for svart blekk. Afinia L 801 benytter MEM Jet teknologi som sikrer utskrift av etiketter i små og mellomstore opplag til en meget gunstig pris.

Afinia L 801 leveres med intern avruller og kutter som standard; – og ekstern oppruller for produksjon av etiketter fra rull til rull.

ACT Logimark leverer printer, programvare og etiketter i forskjellige størrelser og kvaliteter fra sitt hovedlager på Jessheim. ACT Logimark har egen teknisk avdeling som bistår med service og support over hele landet.

Last ned

Kan kontaktes på e-post
Kan kontaktes på telefon
Jeg har lest og godkjent Personvernreglene*