Hjemmesiden fungerer best om du bruker Chrome, Firefox, Edge som nettleser

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for ACT Logimark AS sine nettsteder. ACT Logimark AS (org. no. 959 569 452) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: Logiflow.net, act-shop.se, actshop.se, act-shop.no, actshop.no, actshop.dk, act-shop.dk, act-logimark.no, act-gruppen.com, act-gruppen.dk, act-logimark.dk, act-gruppen.no, fraktetiketter.no, fraktetikett.no, fraktetikett.com, fraktetiketter.com, logiflow.se, logilabel.se, logiflow.no, logilabel.no
Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av ACT Logimark AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
ACT Logimark samler ikke inn og lagrer personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger av privat karakter.

Eksempler på informasjon som innhentes:
– Firmanavn
– Kontaktperson
– Firmaadresse/fakturaadresse
– Telefonnummer og e-postadresse
– Informasjon om din bruk av våre nettsider (herunder også undersider), nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
ACT Logimark AS samler inn opplysninger gjennom direkte og personlig kontakt (mottak av visittkort og kontaktinformasjon), skjemaer fra vårt CRM-system, kontaktinformasjon vi finner på nettsiden til arbeidsgiver, og ved utfylling av skjema på act-gruppen.com, act-logimark.no, act-shop.no.
Ved utfylling av skjema, er det frivillig å oppgi informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til service og/eller tjenester.

Eksempel på skjema:
– Kontaktskjema for å laste ned våre brosjyrer fra våre nettsider
– Kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider (se første avsnitt)
– Påmelding til seminar, kurs og messer
– Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev på e-post
– Henvendelse på våre nettside-chatter (se første avsnitt)

Formålet med informasjonen som innhentes
– For å kunne sende relevant informasjon om våre produkter og tjenester
– For å kunne kontakte deg hvis seminar eller kurs blir avlyst
– For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet på måter nevnt i tredje avsnitt, lagres i vårt CRM- og økonomisystem som brukes til salgsoppfølging og markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysninger kan deles med tredjepart hvis det er hensiktsmessig i forbindelse med leveranse av produkter eller tjenester (dersom tredjepart samarbeider med ACT Logimark AS på leveransen).

ACT Logimark AS deler ikke personopplysninger med utenforstående tredjeparter, men kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden, analyseverktøy for nettrafikk, chat-funksjon og kundeundersøkelser. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av ACT Logimark AS.

Rettigheter
Som registrert i vårt CRM- og/eller økonomisystem, har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg, og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Når behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at ACT Logimark AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Telefon 63 94 61 00
info.no@act-gruppen.com
ACT Logimark AS, Henrik Bulls veg 48, 2069 Jessheim.