Fullfargemerking på emballasje

NYHET! Fullfargemerking i rustfritt stål

ACT Logimark har siden samarbeidsavtalen med Italienske TopJet ble inngått i 2015, installert fullfarge blekkstråleskrivere for logomerking hos produsenter av EPS-fiskekasser i standard utførelse. TopJet, som startet arbeidet med å utvikle og produsere industrielle blekkstråleskrivere i 1990 (samme året som ACT ble etablert), har de senere årene hatt høyt fokus på fullfarge blekkstråleskrivere, og har p.t. levert omlag 50 slike merkestasjoner til emballasjeprodusenter i Europa.

Hvit_firkant

Ingen begrensning i merkehøyde, vifter rengjør kassene for vann og støv

TopJets merkestasjoner for logomerking av EPS-kasser i fullfarge (CMYK), benytter UV-basert blekk som sikrer klar, tydelig og robust merking på denne type materiale. En komplett merkestasjon fra TopJet består av skrivehoder med høy oppløsning, som sikrer meget god merking. Skrivehodene er utviklet av japanske Seiko, og logoens høyde kan være fra 72 mm og oppover. Egentlig er det ingen begrensning i teksthøyden, ettersom skrivehodene kan bygges sammen i et «rack». Egen programvare som setter brukeren i stand til å skape og lagre egne logoer, inngår i leveransen. Med programvaren kan man også legge inn tekst og eventuelt strekkoder og/eller QR-koder for individmerking og sporing av emballasje og innhold. ACT Logimarks erfaring fra markedet i Skandinavia, er at logoer med totalhøyde 144 mm er mest benyttet, og en installasjon består av en komplett merkelinje med transportbane fra fire til seks meter, UV-lamper, automatikk for styring og kontroll av kassetyper, og industrielle sentrifugalvifter for fjerning av vann og EPS-partikler før merking.

Fullfargemerking på fiskekasser
Logomerking på fiskekasser

 

Stor etterspørsel har sørget for kapsling i rustfritt stål

Med utgangspunkt i mange etterspørsler etter denne type merkestasjoner produsert for installasjon i bedriften som slakter og pakker fisk, har ACT Logimark i samarbeid med TopJet tatt frem en fullfarge blekkstråleskriver i rustfritt stål og starter i disse dager å markedsføre denne varianten. Ved at slakteriet gis mulighet til å bestemme aktuell logomerking og eventuell merking for sporing i pakkeøyeblikket, åpnes muligheten for større fleksibilitet, redusert lager av EPS-kasser, og bedre kontroll.ACT Logimark er totalleverandør av merkemaskiner, software og utstyr i løsninger for merking, sporing og kontroll, og leverer nå løsninger til bedrifter innen fiskeforedling som trygger bedriftene gjennom økt inntjening og optimal sporing.
ACT Digital, som er en egen avdeling i ACT Logimark, leverer sporingsløsninger som benytter tradisjonelle strekkoder og RFID-teknologi, samt spesialløsninger og utstyr for kontroll og logging av temperatur fra pakking og frem til lastens endepunkt.

Ønskes ytterligere informasjon og/eller et konkret forslag til løsning i din bedrift, kontakt vår produktansvarlig Jon Ivar Gjøra.
ACT Logimarks merkestasjoner for denne type merking er fleksible, har klar og tydelig logomerking og lave driftskostnader.

Du kan lese mer om TopJet her.