ColorJet 280 UV-blekkstråleskriver for emballasje

ColorJet 280 UV-blekkstråleskrivere er perfekte for fullfargemerking av emballasje som for eksempel fiskekasser (EPS, kartong eller plast) eller annen emballasje i alle typer materialer – fra papp og metall til EPS. Den er utviklet og produsert av TopJet i Italia. I samarbeid med selskapet Foamatec, tilbyr vi også komplette merkelinjer som har helt spesielle kvaliteter.

KONTAKT OSS FOR PRIS

Tekniske egenskaper
  • Fra 2-140 mm teksthøyde
  • Kommunikasjon med operatør-PC via ethernet
  • Skriver strekkoder, Datamatrixkoder, QRO-koder
  • Programvare for utskriftsoppsett medfølger Du kan importere bilder i JPEG, GIF, TIF, WMF, PNG, BM
  • Fra 30-90 m/min, avhengig av trykket (størrelse, oppløsning og antall farger spiller inn)

Kundens markedsføringsflate. Fullfargemerking i fleksibelt antall. Rask tørketid.

Effektiviser produksjonen av emballasje

Emballasje med trykk krever tradisjonelt sett at man kjører store volum for å få trykkekostnaden ned. Med TopJet fra ACT Logimark er dette et ikke-eksistrerende forhold! Dette er fleksibelt, og du kjører ti eller 2.000 stk; avhengig av behovet.

TopJet har revolusjonert merking på fiskekasser

ColorJet 280 er populært for merking på fiskekasser. Årsaken er at ColorJet er en digital printer som forenkler selve merkeprosessen. ColorJet 280 fra TopJet sparer fiskeindustrien for store transportkostnader som tidligere var forbundet med påtrykk av logo etc., og den sparer både kasseprodusenten og kunden for plasskrevende overskuddslagre med profilerte kasser som i verste fall blir utdaterte.

Vi kan også tilby etiketter og etiketteringsløsninger for fiskekassen, klikk her for å lære mer om standarden som gjelder.