Print & Apply

Print & Apply systemer gir deg mulighet for etikettutskrift og etikettpåsetting direkte på en produksjonslinje. Merkesystemet skriver ut etiketter med strekkoder, tekst, dato-informasjon, logoer og ulik informasjon til den ønskede merkeoppgaven. For automatisk merking av F-Pak. D-Pak og Pall med etiketter så er dette riktig system å bruke.

 • LA 6000

  Den nye og fleksible Legi-Air 6000, printer og appliserer etiketter på emballasje med varierende høyde raskt og nøyaktig. Er du ute etter et kostnadseffektiv print & apply-system, så passer Legi-Air 6000 for deg.

  Finn ut mer
 • LA 4050 P

  Weber LA4050P er en industriell etikettapplikator for merking på pall. Med flere muligheter for valg av påføringsside, ensidig eller tosidig merking, kontaktfri etikettpåføring og ulike printermoduler, gjør LA4050 til en meget fleksibel etikettapplikator for merking på pall

  Finn ut mer
 • LA 2050

  Hva får man hvis man setter en Festo etikettapplikator til en av ​​de beste etikettprinterne på markedet? Man får LA 2050 print-applysystem! På tross av at det er meget økonomisk og kompakt, er systemet ekstremt presist og pålitelig.

  Finn ut mer
 • LA 4050

  Weber LA4050 er en industriell print & apply-løsning som er bygget fra grunnen av, beregnet for de tøffe oppgavene. Med flere muligheter for valg av påføringsside, 90° og 180° svingarm, kontaktfri etikettpåføring og ulike printermoduler er LA4050 en meget fleksibel etikettapplikator.

  Finn ut mer