Print & Apply

Print & Apply systemer gir deg mulighet for etikettutskrift og etikettpåsetting direkte på en produksjonslinje. Merkesystemet skriver ut etiketter med strekkoder, tekst, dato-informasjon, logoer og ulik informasjon til den ønskede merkeoppgaven. For automatisk merking av F-Pak. D-Pak og Pall med etiketter så er dette riktig system å bruke.

 • LA 6000

  Den nye og fleksible Legi-Air 6000, printer og appliserer etiketter på emballasje med varierende høyde raskt og nøyaktig. Er du ute etter et kostnadseffektiv print & apply-system, så passer Legi-Air 6000 for deg.

  Finn ut mer
 • Pallemerker LA 4050 P

  Weber LA4050P er en industriell etikettapplikator for pallemerking.

  Finn ut mer
 • LA 2050

  Hva får man hvis man setter en Festo etikettapplikator til en av ​​de beste etikettprinterne på markedet? Man får LA 2050 print-applysystem! På tross av at det er meget økonomisk og kompakt, er systemet ekstremt presist og pålitelig.

  Finn ut mer
 • LA 4050

  Weber LA4050 er en industriell print & apply-løsning som er bygget fra grunnen av, beregnet for de tøffe oppgavene. Med flere muligheter for valg av påføringsside, 90° og 180° svingarm, kontaktfri etikettpåføring og ulike printermoduler er LA4050 en meget fleksibel etikettapplikator.

  Finn ut mer