Merkemaskiner

ACT Gruppen har levert merkeutstyr og løsninger for merking og logistikk til industrien i Skandinavia siden 1990.
Vi har gradvis utviklet vårt leveringsprogram og leverer i dag merkemaskiner og merkesystem som løser alle kjente merkebehov i industrien.

Vi representerer noen av verdens ledende produsenter av maskiner og utstyr for merking. Våre merkemaskiner spenner over flere fagfelt som setter oss i stand til å løse våre kunders ulike merkebehov.

Så mange merketeknologier å velge mellom!

Det er mange hensyn å ta når man skal velge merkeløsning. Linjehastighet, materiale det skal merkes på, krav til innhold og varighet etc. Vi har forskjellige typer av blekkstråleskrivere, lasere, print & apply ettiketteringsløsninger og ettikettprintere, og har meget god kunnskap og erfaring med hva som passer best i de forskjellige tilfellene.

Skriv til oss, så hjelper vi deg å velge riktig merkeutstyr.

Jeg trenger råd!
 • Blekkstråleskrivere

  Industrielle blekkstråleskrivere til kontaktløs merking av produkter og emballasje.

  Finn ut mer
 • Lasermerking

  ACT Logimark har fulgt nøye med på utviklingen og har gradvis utvidet sitt leveringsprogram og sin kompetanse innen lasermerking. ACT Logimark representerer og leverer lasere fra Linx Printing Technologies, Macsa...

  Finn ut mer
 • Etiketteringsmaskiner

  Etiketteringsmaskiner som spenner fra rene dispensere til maskiner som printer og appliserer etiketten på produkt, kartong eller pall. 

  Finn ut mer
 • Folieskrivere

  Folieskrivere til merking direkte på plast eller pakkefilm i pakkeprosessen. Løser behovet for bl.a tiltryk av datomerkning, batchkode eller annet. Denne løsning kan anvendes i mange produksjonsmiljøer.

  Finn ut mer
 • TopJet UV-blekkstråleskriver for emballasje

  TopJet UV-blekkstråleskrivere er perfekt for fullfargemerking av emballasje i alle typer materialer – fra papp og metall til EPS. Den er utviklet og produsert av TopJet i Italia. I samarbeid...

  Finn ut mer
 • Coditherm - meget hardfør og fleksibel merking

  Coditherm gjør det mulig å merke tekst, tall symboler, strekkoder og annen informasjon på en rekke overflater som plast, papp, tre, stein, papir med mer. Produktene som skal merkes kan...

  Finn ut mer