File:AfiniaLabel-brochure-LT5C-1.1
Last ned datablad
Last ned

NYHET! Printer med hvit!

Med Afinia LT5C fra ACT Logimark kan du endelig printe ut hvitt på dine fargede etiketter! Afinia LT5C har fem tonerstasjoner, og gir deg helt nye muligheter!

 

KONTAKT OSS FOR PRIS

Den femte utskriftsfargen – hvit toner!

Den femte tonerkasetten gir mulighet for hvit utskrift, noe som gjør det enkelt å printe enda mer avansert design på gjennomsiktige og mørke materialer. Denne funksjonen gir deg mulighet til å nå et bredere en rekke markeder og applikasjoner som andre etikettskrivere ganske enkelt ikke kan tjene.

Digital LED utskriftsteknologi gir stor valgfrihet innen materialer
En lav smeltetemperatur gir LT5C enestående materialkompatibilitet, spesielt når du håndterer varmefølsomme syntetiske stoffer og folier. Denne LED-baserte teknologien åpner døren for en rekke materialer som andre etikettprintere ganske enkelt ikke kan håndtere. Tørr tonerteknologi gir deg mulighet til å skrive ut på både matte og coatede materialer, og gir også en ytterligere fordel for deg som ønsker å redusere samlet kostnad pr. etikett.

 

Materialhåndetering

LT5C er tilpasset ruller fra 25,4 mm til 130 mm bredde, og maksimal rulldiameter på 150 mm, dette gir deg anledning til å skrive ut en rekke etikettstørrelser. To typer sensorer brukes til å oppdage utskriftsposisjon, black-mark og gap, noe som gjør det enkelt å kjøre både kontinuerlig (rull til rull) og pre-kuttede materialer. Den automatiske kutteren sikrer nøyaktighet, og gjør det mulig for deg å skrive ut én eller mange etiketter, raskt og effektivt!

Brukervennlighet
LT5C er intuitiv og enkel å installere, og krever minimalt med opplæring og tekniske ferdigheter. Utformingen på printeren gir deg svært enkel tilgang til tonere og delene i printeren. Tonerkasetter og etikettruller av forskjellige typer kan raskt byttes ut. LT5C har et 4,3″ LCD-display, og brukerguide for innsetting og feeding av etiketter.

 

 

Egenskaper

Oppløsning: 1.200 x 1.200 dpi, 600 x 600 dpi
Utskriftshastighet: Opp til 9 meter pr minutt
Skrivebredde: 21,10 mm – 125,70 mm
Etikettlengde: 212,7 mm – 1.320 mm
Etikettykkelse: 0,076 mm – 0,250 mm, inkludert liner
Rull ytterdiameter/kjernediameter: 150 mm/76,2 mm
Sensor: Black-mark, gap
Kutter: Rotary cutter «Cut on the fly»
Skriverspråk: Adobe PostScript 3, PCL 5c emulation, PCL 6 (XL) emulation
Kommunikasjon: Highspeed USB 2.0, 10 Base/100 Base TX/1000 Ethernet

 

 

Last ned

Kan kontaktes på e-post
Kan kontaktes på telefon
Jeg har lest og godkjent Personvernreglene*