DTM FX510e (Foliering)

Gi etikettene dine et profesjonelt og eksklusivt preg med detaljer i metallisk gull, sølv eller den spotfargen du ønsker.

KJØP HER

Metallisk trykkfarge eller foliering, benyttes på produktetiketter som spesialproduseres i store antall. ACT Logimark leverer etiketter til flere av de største produsentene av forbrukervarer i Norge, og ser at metalliske detaljer er svært vanlig salgsfremmende tiltak. Det er fordyrende detaljer, så når kundene likevel velger å benytte det, så er det fordi det virker.

Derfor er vi så glad for å kunne tilby DTM FX510e. For en relativt lav pris, kan nå selv småprodusenter som printer sine egne etiketter, få proff finish og etiketter som står ut blant konkurrentenes!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt du trenger er DTM FX510e, og folie i den kvaliteten du ønsker:

  • Print etikettene i fullfarge med for eksempel LX1000 m/oppruller
  • Flytt etikettrullen over i DTM FX510e m/folie i ønsket farge og sende etikettene gjennom
  • Sett dine flotte etiketter på produktet ditt

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke bare metallisk

I tillegg til metallisk folie i gull, sølv, rød og blå, i tillegg til et hav av spotfarger, tilbyr vi transparent folie.

Transparent folie gir etikettene dine en overflate som lettere tåler vann, kjemikalier, rengjøringsmidler, UV og andre miljøfaktorer som vil kunne påvirke trykket på en ikke-laminert etikett.

Last ned

Kan kontaktes på e-post
Kan kontaktes på telefon
Jeg har lest og godkjent Personvernreglene*