Digitalisering og automatisering i næringsmiddelbransjen

Vi er stolte av å kunne invitere deg til en pangstart på næringsmiddelbransjens store messe, Holdbar2020!
Vi har satt sammen et tidsaktuelt og spennende frokostseminar, med innlegg fra bransjefolk som virkelig vet hva de snakker om! 

Tid: Tirsdag 3. mars, kl 08-10.30 (frokost mellom 08-0830, over til messehallen ca kl 1030)

Sted: Thon Hotel Arena, ved messehallen Lillestrøm

Vi håper du vil delta, her ser du programmet!

1) Velkomst og en kort presentasjon av ACT Logimark AS

2) Merking, sporing og kontroll på hele Norges pizzafabrikk!

Einar Arve Nordang, Supply chain manager Orkla Foods Norge Stranda

Når man produserer, kontrollerer, merker, pakker og distribuerer 35 millioner frossenpizzaer i året, er man avhengig av utstyr, løsninger og samarbeid som fungerer! Nordang vil fortelle om Orkla Foods reise for å få stabil og sikker merking, sporing og kontroll både på pizzafabrikken på Stranda på Sunnmøre.

3) Hvorfor bør leverandører til dagligvarebransjen tilby dynamisk informasjon på F-pak?

Renate Arntsen, Industry Developer Manager for Dagligvarer i GS1

Dagligvarebransjen står ovenfor en digital revolusjon: dynamisk informasjon i strekkoden på forbrukerpakning. Vi har kommet inn i en tidsalder der alt kan kobles til alt.

Ved å legge inn holdbarhetsdatoen i strekkoden, har man et digitalt hjelpemiddel for å bekjempe matsvinn ute på butikkleddet, du får full kontroll, og kan sette inn eventuelle tiltak som en automatisk nedprisingsmodell.Den nye merkingen åpner for ubegrenset informasjonsdeling på enkeltprodukter, men krever at leverandører og kjeder melder seg på i utviklingen.

4) Hvordan orkestrere merkeflyten i fabrikken?

Roger Torhov, ACT Logimark AS, Utviklingsavdelingen

Presentasjon av ACTs egenutviklede software LogiFlow, den industrielle softwaren som vokser med deg. Eksempler fra Idun Fabrikker og Orkla Foods på Stranda.

Frokostseminaret er gratis, betalingen er at du setter av et par timer på å lytte til oss. Orkla, GS1 og vi i ACT gleder oss til å informere om ting vi er glødende opptatt av. Alle deltagere får gratis inngangsbillett til messen (Smak og Holdbar2020), og en heldig deltager tar med seg et Bose Quiet Comfort Headset med hjem!

Vi ses!

PÅMELDING