Merking, sporing og kontroll satt i system!

Forside / Systemløsninger

Systemløsninger

ACT har egen softwareavdeling/systemhus som består av skolerte programmerere med mange års utdannelse og erfaring.
Vi bistår våre kunder med datatekniske løsninger på flere nivå i bedriften og i tillegg til skreddersydde løsninger leverer vi standardisert programvare og systemløsninger.

Leverer alt av industriell IT:

  • Full sporing i alle ledd av bedriften.
  • Merkemaskinstyring med kommunikasjon til alle ERP/økonomiløsninger.
  • Prosessbaserte løsninger med banestyring etc. rundt våre løsninger.
  • Strekkodelesere, RFID, truckterminaler, PDA, Trådløse nettverk
  • RFID løsninger
  • Logistikkløsninger.

ACT Gruppen er en av få aktører i markedet som fremstår som total leverandør av merkemaskiner og programvare og som kan ta total ansvar for funksjonaliteten på det utstyr og den løsningen som er levert.
Kontakt oss for en gjennomgang av de behov og ønsker din bedrift har. Vi finner løsningen!

LogiFlow - software som vokser med deg!

ACT Logimarks utviklingsavdeling har lang erfaring og god kompetanse på mellomvareløsninger for produksjons- og logistikkbedrifter. For å løse de utfordringer og krav kundene våre står over for, har vi utviklet LogiFlow. LogiFlow er en softwareplattform som er utviklet for å optimalisere dataflyten mellom produksjons-utstyr og overliggende IT-systemer. Softwaren er modulbasert, dette sikrer blant annet gjenbruk av moduler fra løsning til løsning.

RFID-løsninger

ACT Gruppen har i flere år levert RFID løsninger og har levert utstyr og løsninger til flere produksjonsbedrifter. Vi har et bredt spekter av brikker og tags, i tillegg til antenner og basestasjoner. ACT er også en aktiv partner i RFID Innovasjonssenter AS hvor man har som mål og være med å utvikle og prøve ut nye løsninger innen teknologien.

Strekkodeutstyr

Vi har strekkodelesere fra enkle bordlesere til de aller mest robuste og industrielle strekkodeleserne. Om du ønsker å bare kontrollere en strekkode, koble til mot en pc eller direkte på en produksjonslinje så kan vi finne riktig strekkodeleser for ditt bruk.

...innovative solutions