Merking, sporing og kontroll satt i system!

Forside / Merkemaskiner / Lasermerking

Lasermerking

ACT Logimark har fulgt nøye med på utviklingen og har gradvis utvidet sitt leveringsprogram og sin kompetanse innen lasermerking. ACT Logimark representerer og leverer lasere fra Linx Printing Technologies, Macsa id og Trotec.

Gjennom disse representasjoner leverer vi et bredt spekter av ulike lasere, og løser alle oppgaver forbundet med permanent merking av produkter, emballasje og etiketter i alle materialer, samt lasere som benyttes til gravering og til kutting. ACT Logimarks leveringsprogram omfatter alle typer lasere; fra enkle CO2 lasere til komplette merkestasjoner som arbeider med fiberteknologi og/eller Diode (YAG) teknologi.

Kompetanse og sikkerhet
ACT Logimark har serviceavdeling med teknisk personell som har gjennomgått spesialopplæring innen dette fagområdet. Inkludert i leveringsprogrammet inngår også løsninger for avtrekk og sikkerhet. ACT Logimark utfører alle oppgaver fra prosjektering til installasjon av komplette løsninger. Kurs i bruk og vedlikehold inngår i leveringsprogrammet.

Lasere fra Trotec

Flatbedlasere fra Trotec er en egen serie lasere som benyttes til merking, gravering og kutting. De benyttes av mekaniske industriselskaper, emballasjeprodusenter, arkitektselskaper, trykkerier og modellbyggere.

Lasere fra Linx Printing Technology

Våre CO2-lasere fra Linx Printing Technologies, er blant markedets raskeste og enkleste. Passer til de fleste bransjer, og til merking på de fleste materialer.

Lasere fra Macsa id

Macsa id er en av Europas største produsenter av industrielle lasere. De har utviklet lasersystemer for merking og koding siden 1990, og fokuserer på forskning og utvikling. Laserspekteret omfatter YAG og fiberlasere. Macsa-maskinene er enkle å installere og enkle å bruke.

...innovative solutions