Merking, sporing og kontroll satt i system!

Forside / Merkemaskiner / Etiketteringsmaskiner

Etiketteringsmaskiner

Vårt leveringsprogram av etiketteringsmaskiner spenner over mange maskinvarianter. Vårt leveringsprogram er utviklet over tid og vi har hele tiden hatt som mål å kunne tilby maskiner som passer alle ulike etiketteringsoppgaver.

ACT Logimark er representant i Skandinavia for noen av de største produsenter av etiketteringsmaskiner i verden og leverer etiketteringsmaskiner og systemet som løser alle oppgaver med påføring og eventuelt tiltrykking av selvklebende etiketter.

Vi leverer maskiner for etikettering av blant annet:

  • F-Pak merking
  • D-Pak merking
  • Pall merking
  • Batch-merking

Systemer for etikettering

Vi kan levere komplette systemer for etikettering, enten standardløsninger eller spesialtilpasset for ditt behov.

Etikettdispenser

Med en etikettdispenser kan du automatisk påføre ferdigtrykte etiketter i høy hastighet direkte på produksjonslinjen. Etikett kan settes på topp, høyre- og venstre side eller under produktet som skal merkes. Du er også mulighet for å utvide systemet med moduler slik at best-før-dato og batch-nummer kan trykkes på etiketten før påføring.

Print & Apply

Print & Apply systemer gir deg mulighet for etikettutskrift og etikettpåsetting direkte på en produksjonslinje. Merkesystemet skriver ut etiketter med strekkoder, tekst, dato-informasjon, logoer og ulik informasjon til den ønskede merkeoppgaven. For automatisk merking av F-Pak. D-Pak og Pall med etiketter så er dette riktig system å bruke.

...innovative solutions