Merking, sporing og kontroll satt i system!

Forside / Merkemaskiner

Merkemaskiner

ACT Gruppen har levert merkeutstyr og løsninger for merking og logistikk til industrien i Skandinavia siden 1990.
Vi har gradvis utviklet vårt leveringsprogram og leverer i dag merkemaskiner og merkesystem som løser alle kjente merkebehov i industrien.

Vi representerer noen av verdens ledende produsenter av maskiner og utstyr for merking. Våre merkemaskiner spenner over flere fagfelt som setter oss i stand til å løse våre kunders ulike merkebehov.

Blekkstråleskrivere

Industrielle blekkstråleskrivere til kontaktløs merking av produkter og emballasje.

Prismerkesystem

Komplett veie- og merkeløsning med etiketter. Systemet er godkjent for kjøp og salg, og er modulært med mulighet for å legge til nye funksjoner og utvidelser om ønskelig.

Lasermerking

ACT Logimark har fulgt nøye med på utviklingen og har gradvis utvidet sitt leveringsprogram og sin kompetanse innen lasermerking. ACT Logimark representerer og leverer lasere fra Linx Printing Technologies, Macsa id og Trotec.

Etiketteringsmaskiner

Vårt leveringsprogram av etiketteringsmaskiner spenner over mange maskinvarianter. Vårt leveringsprogram er utviklet over tid og vi har hele tiden hatt som mål å kunne tilby maskiner som passer alle ulike etiketteringsoppgaver.

Etikettprintere

Vi er en av de ledende leverandører av etikettprintere i Skandinavia, og vi leverer etikettprintere til alle bruksområder og til utskrift av alle typer etiketter, tags, billetter og kvitteringer. Vår tekniske avdeling bistår med service og support samt datatekniske systemløsninger. I vårt leveringsprogram inngår termoprintere, termo-transfereprintere, lasersmerkere og blekkprintere. Våre printere skriver ut etiketter i alle kvaliteter som papir, plast og i spesialfolie i ulike farger; - samt RFID-etiketter. Vi lagerfører de fleste printere samt etiketter og fargebånd.

Folieskrivere

Folieskrivere til merking direkte på plast eller pakkefilm i pakkeprosessen. Løser behovet for bl.a tiltryk av datomerkning, batchkode eller annet. Denne løsning kan anvendes i mange produksjonsmiljøer.

Opprullere og dispensere

Vi har et bredt utvalg av opp- og avrullere, og etikettdispensere.

...innovative solutions