Merking, sporing og kontroll satt i system!

Forside / Case Stories

Case Stories

Blekkstråleskriveren kan gjøre mer enn bare å skrive en dato!

På Bamsrudlåven ved Mysen, produseres det mengder av deilig iskrem hver uke. Dette er suksesshistorien om den lille lokale produsenten som vokser seg ut av sitt eget distrikt.

Automatikk på Røros Vinduer og Dører

Da produksjonen ble effektivisert ved hjelp av digitalisering og robotisering, oppsto behovet for en ID-bærer som kunne leses også etter lakkering av dørene og vinduene. RFID ble svaret, og har vært benyttet siden 2010.

ACT sørger for stabil drift hos Ringnes

Merking av øl, brus, vann og mineralvann på linjer med høy hastighet i et fuktig miljø, kan ofte være en utfordring. Merkemaskinene fra ACT Gruppen sørger imidlertid for stabil drift og minimal nedetid for drikkevaregiganten Ringnes, enten det er merking av Imsdal, Pepsi , EC Dahls-, Ringnes- eller Tuborgøl.

Boblende glede på Lillestrøm

Det er hektisk og godt humør på Roma Mineralvannfabrikk på Lillestrøm. Det nærmer seg jul, og i tillegg til å forsyne eget utsalg med julebrus og annet mineralvann, har de fått leveringsavtale med flere Coop-butikker i Oslo/Akershus.

På toppen kommer planlagte leieproduksjoner for andre mineralvannprodusenter, som også skal tappes og leveres. Da kreves det at all informasjon og merking er korrekt, og at utstyret er stabilt. Det er ACT som leverer løsningen for all merking: flaske, D-pak og pallemerking.

Ren suksess på Lilleborg!

Vi i ACT har en spesiell grunn til å besøke Lilleborg akkurat i år. Vi fyller 25 år, og det er tid for ettertanke og refleksjon. Hva har skjedd i disse 25 årene? Har vi nådd målene våre? Kan vi, som Lilleborg være stolte av at vi har lykkes? Vi mener vi kan svare ja på disse to spørsmålene.

Standardisert plankekjøring - Moelvens mest vellykkede standardiseringsprosjekt!

Da byggevareleverandøren og sagbruksgiganten Moelven skulle finne én merkestandard for sine 35 sagbruk/høvlerier, sto de overfor et av de største standardiseringsprosjektene i selskapets historie. Viktige faktorer for prosjektets suksess, var egen kompetanse på IT og merking, riktig leverandør og stødig prosjektstyring.

Godt levert merking på Godtlevert.no

Godtlevert.no leverer middager til husstander over hele Norge, merking av pakkene er essensielt for en vellykket distribusjon. Det ligger et godt planlagt logistikksystem bak å pakke og distribuere i snitt femten tusen matkasser med ferske matvarer til private hjem over hele det langstrakte Norge. Ved hjelp av god merking, går det som smurt.

Merking for meieribransjen

ACT Logimark har levert merkeløsninger til meieribransjen i over 25 år, og har meget god erfaring med og kompetanse på hvilke utfordringer, behov og krav bransjen står overfor når det kommer til merking.

ACT Gruppen merker Cocio Chokolademælk

Cocio er en av verdens mest kjente produsenter av sjokolademelk og ACT Logimark Danmark har levert merkemaskinene deres. Cocios tekniske sjef forteller her historien om ACT Gruppen og Cocios felles samarbeid.

Metalldetektor - en sikker forsikring hos Stabburet

ACT har i flere år levert merke-, kontroll- og systemløsninger til Stabburets mange fabrikker. Denne dagen er ACT på besøk hos Stabburets fabrikk på Råbekken i Fredrikstad for å følge opp installasjonen av en ny metalldetektor. Detektoren er en rørdetektor fra Ceia, montert direkte på maskinen som produserer topping til Pizza Grandiosa.

...innovative solutions