Total supplier of industrial marking, control and system solutions

Home / Om ACT Gruppen

Om ACT Gruppen

Fakta om ACT Gruppen - merking, sporing og kontroll satt i system!

ACT Logimark AS inngår i ACT Gruppen, som ble etablert av ingeniør Kjell Erik Mathiesen i 1990. ACT Gruppen arbeider i hele Skandinavia. ACT er forkortelse for Akershus Consulting og Trading (selskapets opprinnelige navn). I dette ligger det at selskapet tar konsultative oppdrag i tillegg til å levere produkter og løsninger. Logimark er en sammensatt for av våre viktigste virkeområder; logi for logistikkløsninger og mark for merkeløsninger.

Hvit_firkant

ACTs forretningsidé, er å være totalleverandør av maskiner, utstyr og løsninger for merking, sporing og kontroll av produkter, emballasje og lastbærere til alle bransjer.

Kjell Erik Mathiesen
   
ACT_Ledelse
Hvit_firkant

Erfaring og kompetanse

ACT Logimark har et bredt leveringsprogram og en organisasjon bestående av erfarne ingeniører og teknikere innen blant annet elektronikk, mekanikk, pneumatikk og software. De ansatte gjennomgår årlig etterutdanning og opplæring i ny og relevant teknologi.

Hvit_firkant
ACT_service
Hvit_firkant

Innovasjon

Innovative Solutions har vært selskapets slagord siden starten, og bekrefter selskapets vilje og evne til alltid å kunne levere siste generasjon utstyr og løsninger. I de senere år har selskapet investert vesentlig innen software, og er en ledende leverandør av blant annet løsninger som bygger på bruk av RFID-teknologi, ofte i samspill med for eksempel strekkodeløsninger og GPS-teknologi.

Hvit_firkant

Kunder i alle bransjer

ACT Logimark har kunder innen alle bransjer, og er leverandør til noen av de største produksjons- og handelsbedrifter i Skandinavia. ACT Logimark bygger sin eksistens på å levere kvalitetsløsninger til avtalt tid, til konkurransedyktige priser. Noen av våre kunder har fulgt oss siden vi leverte våre første merkemaskiner i 1990 – og vi takker for den lojalitet som vises oss.

Hvit_firkant

ACT Logimark er medlem av relevante bransjeorganisasjoner og er hovedpartner i GS1 Smart Senter.

Billde av Kjell 2011

Hvit_firkant

Her er noen av selskapene ACT Gruppen representerer:

Linx
Macsa
TopJet
weber
logoprimera
Afinia
Radwag_logo_nett
GoDEX Logo
Honeywell-logo-2015_RGB_Red-lg
sato_small
Zebra_logo
 
ACT Gruppen merketeknologi sporingsteknologi kontroll software
ACT Gruppen

ACT Logimarks generelle salgs og leveringsbetingelser

Her kan du laste ned våre generelle salgs og leveringsbetingelser

ACT Logimarks personvernerklæring

Her kan du lese vår personvernerklæring.

...innovative solutions